SuperNova - Szénhidrátmentes teljesítményfokozás

2015-10-22 10:18:00

Régóta probléma volt az alacsony szénhidrátos diétát folytatóknál, vagy azok esetében, akik kiiktatták étrendjükből a cukrot, hogy milyen nitrogén oxid fokozóval pörgessék fel az edzéseiket. A legtöbb edzés előtti formula ugyanis tartalmaz valamilyen szénhidrát forrást. De most végre itt a SuperNova, ami nem csak attól különleges, hogy nem tartalmaz szénhidrátot, de attól is, hogy elképesztő hatása van!

Így akár a testépítők és fitneszesek a versenyfelkészülési időszakban is nagyszerűen fel tudják dobni az edzéseiket, de akár napközben is jó szolgálatot tesz, ha szükség van koncentrációra, és egy kis energialöketre.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1824/o_Supernova_1200x628_hun_20151022104747.jpg

SuperNova Blend

A Supernova Blend a szervezet nitrogén-monoxid termelését és az izomzat karnozin termelését segítő hatóanyagokat, mint a kétféle L-arginin, az L-citrullin-malát, a taurin és a béta-alanin aminosavak, vitaminok és nyomelemek egyedi kombinációját tartalmazza.

Az arginin értágító hatása révén segíti a tápanyagok és az oxigén eljutását az izomzatba, ami segíti a fáradás kitolását és az edzés intenzitásának fokozását. Segíti az izommunka során keletkező salakanyagok távozását is, így segítve a regenerációt. A hatóanyagok kombinációja késlelteti a savasodást.

A béta-alanin egy különleges, a fehérjeépítő aminosavaktól kémiai szerkezetét tekintve eltérő aminosav, ami az esszenciális hisztidinnel kapcsolódva karnozinná alakul és szignifikáns mennyiségben halmozódik fel az izmokban. Késlelteti a fáradás kialakulását, így energizál és javítja az állóképességet. Ehhez a funkcióhoz hozzájárul a B3 és B6 vitamin tartalom is.

A káros szabad gyökök leküzdéséhez és a zsírsavak normál anyagcseréjéhez a termékben található cink járul hozzá, de a B6 vitamin is fontos a fehérje és szénhidrát anyagcserében.

A klasszikus energizáló, a kreatin is megtalálható a SuperNovában!

A Pre-workout Creatine mátrix 4 féle kreatint tartalmaz.

1320A kreatin a sejtek energiaháztartásának egyik kulcsmolekulája, L-aminosav prekurzorokból szintetizálódó, magas nitrogéntartalmú vegyület. A sejtek az energiaigényes folyamataikhoz – mint a biokémiai folyamatokat, de az izomrostok összehúzódását végző kontraktilis fehérjék működését is – ATP-t, adenozin-trifoszfátot használnak „üzemanyagként”, amely üzemanyag azonban gyorsan elhasználódik. A kreatin szerepe és jelentősége abban rejlik, hogy az ATP = ADP + Pi reakciót a kreatin-foszfátból lehasadó foszfát táplálni képes. Vagyis azt mondhatjuk el, hogy a kreatin, ill. a kreatin-foszfát utánpótlást jelent az energiatermelésben, mivel hozzájárul az ATP gyors újdonképződéséhez.

Ha pörgés, koncentráció és edzés, akkor nem maradhat el a koffein

A kávéból, teából, energiaitalokból ismerős koffein enzimgátló hatása révén avatkozik a sejtek anyagcseréjébe és elnyújtva bizonyos hormonális és idegrendszeri hatásokat, fokozott éberséget és fizikai teljesítőképességet biztosít.

Komplex energizálás szénhidrát mentesen, ezt garantálja a SuperNova!

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

SuperNova - 282 g

SuperNova - 282 g

6.590 Ft

23.369 Ft / kg
Megveszem
SuperNova - 9,4 g

SuperNova - 9,4 g

320 Ft

34.043 Ft / kg
Megveszem

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

A legjobb bicepszgyakorlatok Kiss Jenőtől