Szabó Melinda a profik közé áll

2013-03-13 10:40:00

Szabó Melinda bejelentette, hogy ősztől profiként folytatja pályafutását!


/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1369/o_meli5_20130313111346.jpgSzabó Melinda minden idők legsikeresebb magyar fitnesz versenyzője.


Régóta vártuk a bejelentést, mely szerint profiként folytatja pályafutását. Persze féltettük is ettől, hiszen a profi mezőnyben a tehetségen kívül sok mindenre szükség van az érvényesüléshez. Mi, a BioTechUSA-nál próbálunk Melindának biztosítani minden tőlünk telhetőt, hogy Melinda a továbbiakban is aranyakkal térhessen haza és a világ minden táján öregbítse kis hazánk hírnevét.

Melinda az idei évet a junior világbajnoksággal nyitotta

Itt mutatta be első alkalommal vadonat új gyakorlatát. Talán emlékeztek a tavalyi western hangulatú gyakorlara, ami óriási siker volt, így nem kis nyomás nehezedett fitnesz bajnokunkra, hiszen mindenki jobbat várt a tavalyi legjobbtól. Végül mindenki örömére egy igazán csajos, lendületes, Melindához nagyon passzoló és szexi gyakorlatot láthattunk, amivel sikerült is megnyerni az IFBB junior világbajnokságot. Ezután jött az Arnold Classic az egyesült államokbeli Ohio-ban, ahol Melinda címvédőként lépett színpadra.

De hogy milyen hangulatban sikerült kiutazni a versenyre?

"Ami a felkészülésemet illeti az Arnold Classicra, rendkívül hullámzó és vegyes érzelmekkel teli időszak volt. Nagy lendülettel, kedvvel és motiváltsággal kezdtem neki az edzéseknek, majd egyik hétről a másikra ez elmúlt és nem sok kedvem volt az egészhez. Majd mikor január végén megtudtam, hogy a profi versenyzők között van feltűntetve a nevem már végképp összezavarodtam és tanácstalanná váltam, hogy most mi is lesz/legyen? Sajnos a mai napig nem értem, hogy miért nem kaptam egy meghívót vagy valamilyen értesítést arról, hogy idén a profikkal állhatok az Arnold Classic színpadán, mivel tavaly abszolút bajnokként erre jogosultságot szereztem. Fáj, hogy senki nem hívta fel a figyelmemet erre előbb és hogy így kellett ezzel szembesülnöm, pontosabban édesapám vette észre a honlapot böngészve… Most már mindegy, a sors valamiért így akarta és én hiszek benne, hogy minden okkal történik. Hosszú napokig rágtam magam az egészen, hogy mit tegyek, mi lenne a legjobb döntés? Menjek amatőrbe és védjem meg a címemet, ami egyben kockázattal is járhat….vagy vágjak bele a profi versenyzésbe átgondolatlanul és hozzájuk véleményem szerint még „felkészületlenül” - ezt a testfordulóra értem. Meggyőztem magam, hogy várok vele és lezárom ezzel a versennyel az amatőr pályafutásomat. Úgy érzem, hogy ennek épp itt volt az ideje már."

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1369/o_meli3_20130313111324.jpg

Arnold Classic 2013


Melinda kategóriájában több nagyon tehetséges versenyző indult, de az elődöntő képeit látva én már nyugtáztam az első helyet. A testforduló az egyetlen, ahol Melit esetleg megverheti bárki, de itt erre sem volt esélye senkinek, mert a forma is tökéletes volt, szálkásabb és formásabb volt mindegyik versenyzőnél. A gyakorlatnál pedig nincs, aki harcba szállhatna Melindával, mert világszinten egyedülálló, amit produkál! Épp ezért van már helye a profik közt, de oda bizony még némi izmot magára kell pakolnia. De így is Szabó Melinda lesz minden idők legfiatalabb profi fitnesz versenyzője.

Addig sem telnek unalmasan Melinda napjai

Melinda számos meghívást kapott televíziós- és rádió műsorokba, valamint részt vesz a Dirtydisco Training Tour-on, ahol a fiatalok körében népszerűsíti a sportolást. Rengeteg aláírást osztott ki és számos közös fotó is készült vele.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1369/o_meli8_20130313112114.jpg

Nagyon drukkolunk Melindának, hogy profiként is megtalálja a számításait:)

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Horváth Zsuzsi hát és popsi edzés