Szabó Melinda sikerei 2011-ben

2012-01-16 09:27:39

Úgy érzem, hogy a tavalyi 2011-es évet életem eddigi legsikeresebb évének tudhatom. Egészen májustól- november végéig 10 versenyen vettem részt, köztük 4 nemzetközi versenyen is. Az első ilyen verseny Júniusban-Spanyolországban megrendezett Junior Európa bajnokság volt, ahol abszolút Európa bajnok lettem. Ezt 1 hónapos „nyári szünet” követte!

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1098/o_016_20120809175404.jpgMajd augusztusban el is kezdtem a felkészülést az őszi versenyszezonra, hiszen szeptembertől már versenyek voltak. A következő nemzetközi verseny, amin elindultam október elején az első Európai Arnold Classic volt, amit Madridban rendeztek meg! Az első helyen végeztem. Felejthetetlen volt ez a verseny számomra, mint a legtöbb, de ez főképp, hiszen az a megtiszteltetés ért, hogy a profik versenyére meghívtak fellépőnek! Elmondhatatlan érzés volt telt házas nézőtérnek és az első sorban ülő Arnold Schwarzeneggernek bemutatni a gyakorlatomat!

Madridból haza érkezve pár nap pihenés után már indultam is a következő megmérettetés helyszínére Szerbiába, pontosabban Novi Sad-ba az IFBB Felnőtt Világbajnokságra, ahol én még juniornak számítottam! Nagy boldogsággal töltött el, hogy szüleim és az edzőm lejöttek szurkolni, nagy erőt adtak ezzel nekem! Örültem, hiszen együtt hallgathattuk a magyar Himnuszt a tiszteletemre az eredményhirdetésen!

Az év utolsó nívós versenyére, a Junior Világbajnokságra november végén került sor Spanyolországban- Santa Suzannaban, ahonnan egy újabb (abszolút) világbajnoki címmel tértem haza.

Úgy gondolom, hogy szebben nem is fejeződhetett volna be a sikersorozat. Ebben az évben megvalósult életem álma azzal, hogy világbajnokká váltam!

Célom a jövőben ezeknek a megszerzett címeknek a megvédése és egy hasonlóan eredményes év megvalósítása, mint a tavalyi. Hiszem és remélem, hogy ez sikerülni fog, mindent meg fogok tenni érte, hogy ez így legyen!

A 2012-es évet a világ egyik legrangosabb világversenyével nyitom a híres amerikai Arnold Classic-cal, ahol szeretnék lehető legjobban szerepelni. Március elején utazom, nagy izgalommal várom már, addig is minden erőmmel és hitemmel készülök.

Ezúton szeretném megköszönni a BioTechUSA-nak és a Gilda Max teremnek a támogatást, valamint edzőimnek név szerint Jávor Annamáriának és Jávor Istvánnak munkáját, a családomnak és kedves barátaimnak a bíztatást, támogatást!


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK