Thermo Drine Pro teszt

2013-07-18 10:24:00

Kaptam tesztelésre néhány kapszula Thermo Drine Pro-t. Megnéztem az összetételét, elég zorallnak tűnt... és az is!

Már szinte a világ összes zsírégetőjét próbáltam, teszteltem, gondoltam, mit nekem még egy... Már úgyis immunis vagyok a koffeinre, nagyon nem szoktam érezni semmit 6 kávé után sem. Mivel offszezonban vagyok, így azért mostanában mellőztem a termogenikusokat, maximum l-karnitint ittam a kardiók előtt, ha épp nem felejtettem el, de azt sem vettem igazán komolyan. A kávé viszont még mindig kiemelt fontosságú az életemben, hiszen cigiszünetet nem tartok  - lévén nem dohányzom - így aztán kávé mellett pihentetem az agyamat az irodában néhány óránként:)

Kaptam pár szem Thermo Drine Pro-t kipróbálásra

Szóval valamelyik reggel mentem futni 6-ra, gondoltam előtte pont jó lesz, éhgyomorra bevettem egy kapszulát. Futottam egy órát, és úgy éreztem, fér még ebbe, úgyhogy bevettem még egy kapszulát... Mit nekem egy kis koffein... A Thermo Drine Pro-ban egyébként 160 mg van egy kapszulában, ami nagyjából 2 erős kávénak felel meg. És akkor ez még mind semmi, mert 15 növényi hatóanyag is található benne, amelyet később kicsit részletezek.

Beértem a munkahelyemre. Mostanában nem alszom túl jól, úgyhogy elég nyomott és fáradt vagyok napközben. Kb. egy óra múlva kezdtem érezni, hogy pörgök. Rengeteg a munka, sok feladat van (gőzerővel készülünk július 27-re, a siófoki bulira) és most legalább három dologgal tudtam foglalkozni egyszerre, szépen haladtam mindennel és időnként összeakadt a nyelvem is, annyira gyorsan akartam mindent mondani és csinálni:) Brutálmód pörögtem egész nap, éreztem, hogy sok volt ez a két kapszula, bőven elég lett volna az egy, ahogy elő is van írva, dehát én kemény vagyok...:D

A képen egy kis GFlex varázslat:) Imádom!

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1494/o_blogkep_20130718122807.jpg

Nézzük a hatóanyagokat nagyjából:

A Thermo Drine Pro-ban van a sokak által már jól ismer Coleus forskohlii kivonatból, ami egy régóta ígéretesen alkalmazott zsírégető hatóanyag. Az Enciklopédiánkban részletesen írunk róla, ott el tudod olvasni. A teanin nevű aminosav segít éber állapotba kerülni, tehát munkához kifejezetten jó, a kakaóbab (theobrama cacao) pedig étvágycsökkentő hatású. Található még benne többek között az energizáló, sejtmegújító hatású polygonum multiflorm gyökér kivonatból is (fürtös sülyfű - egy keserűfűféle) is és mindezek mellett energizáló, teljesítménynövelő, gyulladásgátló hatóanyagok és vízhajtó hatású hatóanyagok is vannak benne. A Thermo Drine Pro egy komplex zsírégető hatású termék, tényleg érdemes kipróbálni:)

Magamról is kicsit

Régen jelentkeztem, tudom:) Az utóbbi hónapokban sok szempontból felfordult az életem és nagyon élvezem a nyüzsgést. Életem szerelme persze megmaradt - ami természetesen a sport - úgyhogy az edzések teljes gőzzel folytatódnak és készülök az őszi versenyekre. Most laza diétán vagyok, július 27. után pedig elkezdek szépen szigorítani. Nagyjából 8 kg-t kell majd október közepéig leadni, nem hiszem, hogy különösebb gondot okozna:) Idén is a WBPF szövetség versenyein fogok indulni, illetve szemezgetek még az INBA-val is, bár ott még nem látom az őszi időpontokat. 3-4 versenynél most sem tervezek többet. Továbbra is Tóth Zoltán, Tozó kezei alatt készülök a Sunrise Club versenyzőjeként. Imádom az edzéseket, mert változatosak, nemcsak a hatalmas súlyokról szólnak (sőt!), hanem inkább a funkcionális erőről és a test formálásról. Amióta Tozónál edzek, semmim sem fáj:) Fejlődök is szépen, pont tegnap szembesültem a metrón a tükörképemmel és egészen megijedtem, hogy az az én vállam?:D Szóval alakulok:)

Hetente háromszor van most súlyzós edzésem, a többin kardió. 3 bele szokott férni, így egy pihenőnapom marad, de nem mindig és nem is igénylem, jól esik a mozgás. A kardióba amúgy sem halok bele, van, hogy csak 40 percet futok, a jobb napokon mennek a 60 percek, de nem erőltetem, csak ahogy jól esik:)

Kajában most nagyjából tartom a zöldség-csirke verziót, reggel mindig megy szénhidrát (zab, árpagyöngy, hajdina vagy Abonett), de van, hogy napközben is elropogtatok valami Abonett félét, idegbeteg napokon pedig este zabba fojtom a bánatomat:D Erről mondjuk lassan jó lenne leszokni:)

Kiegészítőkből stabilan megy a Vitabolic, Calcium Complete, C-1000 és most épp az Iso Whey Zero Lactose Free fehérjét eszegetem edzés után glutaminnal és néha napközben. Kaptam egy doboz Animal Rage-t is, néha edzések előtt egy-egy adagot iszom belőle, de nem rendszeresen.

Igyekszem majd írni a kajámról, edzésekről, akinek van kedve, diétázzon velem:)

Dóri


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Dóri hát köredzés 0 szénhidrátos diétában