Nem akarsz lemaradni cikkeinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre
FELIRATKOZOM
A feliratkozom gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Tojással töltött édesburgonya

2016-04-18 10:15:00

Hozzávalók 2 adaghoz:

- 1 nagy édesburgonya

- ½ evőkanál olívaolaj

- 2 tojás

- apróra vágott friss petrezselyem, spenót, vagy sóska (elhagyható)

- só, bors

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1903/o_Farkas_Nikolett_20160418101825.jpg

Elkészítés:

- Melegítsd elő a sütőt.

- Mosd meg és töröld szárazra az édesburgonyát, majd dörzsöld be az olajjal és szórd meg sóval. Egészben tedd a sütőbe, félidőnél fordítsd meg. (A sütési idő változó lehet az édesburi méretétől függően, én kb. 40 percig sütöttem.)

- Vedd ki az édesburgonyát a sütőből, hosszában vágd ketté. Óvatosan vájd ki a közepét és öntsd bele a tojást. (A tojást ajánlott előbb egy tálba felütni, ahonnan könnyebb kihalászni a tojáshéjat, ha belepotyogna.)

- Szórd meg sóval, borssal, és mehet vissza a sütőbe. A tojáson látni fogod, mennyi időre van még szükséged.

- Miután megsült, szórd meg friss petrezselyemmel/spenóttal/sóskával. Ízlés szerint tálalható. A képen brokkolicsírával és eperrel láthatjátok.

 

Jó étvágyat! :)

Farkas Nikolett


Mit javítanál ezen a cikken?




A tartalom lehetett volna...





Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KULCSSZAVAK

Tojással töltött édesburgonya »

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Fitbalance 2015.tavasz - BioTechUSA