Tökéletes turmix edzés után? - Protein Express

2013-10-16 16:16:00

Az rendben van, hogy egy fehérje lényege, hogy töltse be a funkcióját. Biztosítsa a szükséges aminósavakat, segítse a regenerációt, építse az izomzatot. Ez az alap, amit elvárhatunk egy edzés utáni turmixtól.

Az elégedettséget azonban lehet még fokozni!

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1567/o_ProteinExpress_980x470_HUN_JON_20131016162140.png

 

Még jobb fehérje összetétel:

Azt már tudjuk, hogy fontos a fehérje turmixnál, hogy tartalmazzon gyorsan és lassan felszívódó fehérjeforrásokat is. De ezt még fokozhatjuk azzal, hogy nem csak tejsavó fehérjét teszünk bele, hanem marha fehérjét és tejfehérjét is, hogy azok minden előnyös tulajdonsága egyesítve fejtse ki izomépítő hatását. A Protein Express adagonként 23 g fehérjét tartalmaz!

Még jobb aminosav összetétel:

Aminósavak a ideális felszívódásért és izomépülésért, a fehérje szintézis fokozásáért. Mindez hozzáadott, tökéletes arányú BCAA aminósavakkal, amelyből a 3:1:1-es arány legnagyobb mennyiségű összetevője a leucin.

A leucin közvetlenül vesz részt a fehérjeszintézisben: a legújabb tudományos eredmények arról szólnak, hogy a leucin az egyik legfontosabb aminosav, mivel közvetlenül stimulálja az izomzatban zajló fehérje szintézist. A magas leucin-szint ugyanis egyben anabolikus jel az izomsejtek számára!

A BCAA mellett a hozzáadott glutamin is segíti az izomépülést és gátolja az izom lebontását.

Még gyorsabb oldódás:

A shakerben (vagy akár pohárban) a szükséges vízmennyiségbe tedd a fehérje port és néhány keverés után a Protein Express tökéletesen oldódik, instantizált formulájának megfelelően csomómentes és fogyasztható!

A legkedveltebb ízekben:

Csokoládé, vanília és eper ízekben keresheted a 2000 g-os zsákos kiszerelésű vadonatúj BioTechUSA Protein Express fehérjét, amely a lehető legkisebb árréssel kerül forgalomba, hogy mindenkinek lehetősége legyen hozzájutni a minőségi tápanyagokhoz!

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1567/o_ProteinExpress_2000g_3D_20131016162146.jpg

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Arnold Classic Europa 2013 - 2. nap