Tóth Márton is kerékpárra száll a Tűzoltó utcai Gyermekklinikáért!

2015-06-24 11:42:00

Szivós Márton és Tóth Márton ismét egy csapatban játszik. Azonban most nem a medencében, hanem két keréken. A magyar férfi vízilabda-válogatott két Marcija újabb közös kalandba vág bele: júliusban biciklire ülnek, és célba veszik Spanyolországot, hogy így teljesítsék az El Caminot, a híres Szent Jakab zarándokutat. Az út során a BioTechUSA biztosítja a szükséges táplálék-kiegészítőket!

A Pamplonából Santiago de Compostelába tartó, több mint 750 kilométeres út gyalogosan is felejthetetlen élményt nyújt, amellett, hogy komoly fizikai teljesítmény követel – hát még egy kerékpártúra keretében! Kalandjukkal viszont nem csak önmaguknak szeretnének bizonyítani, hanem minden egyes kilométerüket jótékonysági céllal tekerik, hogy a kezdeményezésükre érkező támogatások által az Őrzők​ Alapítványnak tudjanak segítséget nyújtani.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1791/o_marci2_20150624122256.jpg

A két Marci egy célért teker: a gyermekek életéért, a legfontosabb értékért!

A Fiúk már megkezdték a felkészülést erre a „meccsre”, hogy ismét egy nemes cél érdekében küzdjenek! Szivós Marci és Tóth Marci El Caminon megtett kilométereinek megvásárlásával 2015. július 19-i kezdettel magánszemélyek és jogi személyek egyaránt támogathatják a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát. Az adományokból a Klinika betegfigyelő monitorokat szeretne vásárolni, mely a Klinika hematológiai és onkológiai osztályain a kritikus állapotban lévő gyermekek megfelelő és szakszerű megfigyelését teszi lehetővé. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a súlyosan beteg gyerekek gyorsabban kapják meg a szükséges speciális kezeléseket.

A támogatás lehetséges egységei:

  • magánszemélyeknek: 1 000 Ft / km
  • jogi személyeknek: 5 000 Ft / km

Természetesen egy személy több kilométert is vásárolhat!

Felajánlásaikat előre is szívből köszönjük! Az adományokat az Őrzők Alapítványnál várják.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1791/o_IMG_9100_logo_20150624122100.jpgVálogatott pólósaink 2015. július 13-án Budapestről Barcelonába repülnek, majd onnan Pamplonába utaznak, hogy július 14-én nekivágjanak az El Caminonak, és napi 60-100 kilométereket tekerve maximum 14 nap alatt megtegyék Santiago de Compostelába vezető utat, eljussanak a közel 800 kilométerre levő Szent Jakab-katedrálishoz. Útjuk során naponta több alkalommal fotókat és videókat készítenek, amit rövid szöveges bejegyzések kíséretében a jótékonysági kerékpározás hivatalos Facebook-oldalára feltöltenek.

Ennek azért van rendkívüli jelentősége, mert a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelik az ország leukémiás, illetve daganatos beteg gyermekének több mint 40%-át, azaz annyit, amennyit az ország összes többi onkológiai központjában együttvéve. A súlyosan beteg gyermekek átlagosan akár 80%-a meggyógyulhat, ha a kezelés időben érkezik és megfelelő ellátásban részesülnek.

Sok sikert, jó utat, kellemes élményeket kívánunk támogatott sportolónknak, Tóth Mártonnak! Aki teheti, kérjük, vásároljon kilométert, hogy ezzel is támogassuk a kezdeményezért!

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK