Új lendület az Energy Gel-től!

2015-05-27 08:28:00

Újabb BSI Futónagykövetek tesztelték az Endurance termékvonal termékeit.

"Amikor kezdtem fáradni megittam egy  Energy Gel-t, s kis időn belül visszatért az energiám s újra lendületben voltam. Futás után pedig a Recovery Gel-t próbáltam ki, ami szintén nem hagyott cserben, energiát adott futás után a további időszakra is. Az ízük kellemes s nem túl édes. Biztosan használni fogom őket a közeljövőben is.

Energy shot: Ez az, ami a legjobban bevált számomra. Volt alkalmam tesztelni 20km-feletti futásaimnál és azt kell mondjam elég ütősre sikerült, tényleg hatásos. Ha már végképp elfárad az ember és úgy érzi elég, nincs több energiája, igya meg és garantáltan újra lendületben lesz a rejtett tartalékok is elő kerülnek. Merem minden futónak ajánlani."

Kóródi János

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1782/o_Trail-Run-fast_20150527095859.jpg

"A zseléknél számomra nem csak az a fontos, hogy mit tartalmaz hanem a praktikum is. Könnyen kibontható, gyorsan fogyasztható és lenyelhető. Nem túl sűrű és nem túl édes. Ezért választom a mai napig a Bio Tech Energy Gel és Energy Gel Pro termékeit energizálónak. Energy Shot! Nagy kedvencem, mivel kis helyen elfér, gyorsan bontható és gyorsan felszívódik. Biztosítja számomra az induláshoz szükséges plusz energiát és nem mellesleg kitűnő az íze. Minden hosszú futásom előtt használom, mert használ! Nagy hangsúlyt fektetek a futás utáni energia visszapótlásra, hidratációra is, ezért választom futásaim után a Multi Hypotonic Drink, Iso Tonic izotóniás italokat. Tartalmazza a sportolás közben elveszített, szükséges ásványi anyagokat, praktikus a palack illetve tasak kezelése, ár-érték arányban szinte verhetetlen, és nem mellesleg kitűnő az íze.

Ami még nagyon pozitív észrevételem az az, hogy egyik termék fogyasztása után sem tapasztaltam gyomor fájdalmat vagy bármiféle panaszt, ezen dolgok összessége miatt választom ezeket a termékeket az eredményes munka támogatásához!

Szívből ajánlom a termékeket kezdő és haladó futóknak és sportolóknak.

Minden szempontból megfelelnek az elvárásaimnak és a vele szemben támasztott követelményeimnek."

Görgényi András

"Energy shot: fáradtabb napokon nagyon hasznos, energizál, felfrissít, olyan mint egy kávé. Pozitívum, hogy praktikus, zsebben elfér.

Energy Gel Pro: ízre durván finom, legszívesebben étcsokira kenném."

Tóth László

 

 

 


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Alapozó testedzés otthon Kiss Virággal