Vizsga? Érettségi? Akkor Ginkgo!

2012-05-07 14:14:15


A Ginkgo Biloba fogyasztása talán a legrégebbi  és legnépszerűbb a memória fokozása érdekében. Gyakran használják diákok a vizsgáikhoz, illetve kutatók, szellemi munkát végzők a jobb agyi aktivitásért.

A Ginkgo évezredek óta ismert memória fokozó hatásáról, és számos kutatás alátámasztotta, hogy az agyi vérkeringés fokozásával és ezáltal a jobb oxigénellátás biztosításával segíti az agymunkát és az agy táplálását. A jobb vérkeringés segíti a salakanyagok és egyéb káros összetevők távozását is az agysejtekből.

A Ginkgo hatására a vérkeringés nem csupán az agyban fokozódik, hanem szerte a testben, így nagyszerűen fokozza a szexuális energiát és általánosan javítja az egészséget. A jó vérkeringés esszenciális a jó egészségi állapot érdekében. A rossz vérkeringés gyorsítja az öregedést. Ekkor ugyanis a sejtek kevésbé dinamikusak, több fájdalmat tapasztalunk és a reakciónk is romlik. Tehát, ha ilyen problémákat tapasztalunk a mindennapi életünk során, érdemes elgondolkodni a Ginkgo fogyasztásán.

Mennyit érdemes fogyasztani?

Ha valóban szeretnéd a hatékonyságát kihasználni, bizony célszerű legalább 6 hétig szedni.

A Ginkgo nagyon könnyen felszívódik és semmilyen káros hatása nincs. Tablettás változata 80 mg hatóanyagot tartalmaz, így naponta 2-3 tabletta fogyasztása ajánlott.

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

Vitabolic