LÉPD ÁT A TELJESÍTMÉNYED HATÁRÁT
AZ ENDURANCE TERMÉKEKKEL!
Az állóképességi sportolók elképesztő teljesítményre képesek. Több száz kilométeres futások, hosszú bokszmeccsek, napokon át tartó kerékpáros versenyek, de nem is kell ilyen messzire menni. Saját, legutóbbi teljesítményünk túlszárnyalása is csodálatos eredmény. A tempós sétáról eljutni egy tíz kilóméteres távig, vagy akár egy amatőr triatlon versenyig is ugyanolyan kemény munkát, időt, energiát, kitartást igényel. DE VAJON HOGYAN FOKOZHATOD A TELJESÍTMÉNYEDET?
Mindannyiunkat hajt a vágy, hogy egyre jobbak és jobbak legyünk. Gyorsabb kört fussunk, hosszabb távot tegyünk meg, jobban bírjuk a gyűrődést és megtaláljuk a megoldást azokon a napokon, amikor nem érezzük a tüzet magunkban az edzéshez. A teljesítményed nagyban függ a táplálkozásodtól. Szilárd ételekkel nem mindig könnyű, sőt olykor lehetetlen bevinni a szükséges tápanyagokat. Futás közben nehéz elfogyasztani egy tányér bolognai spagettit, ami remekül energizálna a táv hátralévő részében, de nem biztos, hogy az optimális összetételben tartalmazza a szükséges tápanyagokat. Erre a célra kiváló megoldást nyújtanak a táplálék-kiegészítők, a BIOTECHUSA ÁLTAL KIFEJEZETTEN ÁLLÓKÉPESSÉGI SPORTOLÓKNAK KIFEJLESZTETT ENDURANCE TERMÉKVONALA.
Az ENDURANCE termékvonalhoz tartozó termékek nagy előnye a rendkívül praktikus kiszerelés, amelynek köszönhetően akár verseny, vagy edzés közben is könnyen elfogyaszthatók. Gyors felszívódásuk azonnali hatást eredményez, így nincs eléhezés, nincs izomgörcs, nincs tápanyaghiány. Ha a teljesítőképesség vagy a maximális erőkifejtés hosszabb fenntartására van szükséged, akkor a BioTechUSA ENDURANCE termékei között megtalálod a számodra megfelelőt.
Összetevőinek köszönhetően edzés, verseny közben kiválóan energizál az Energy Gel, vagy az Energy Gel PRO, amelyek között a szénhidrát kombináció eltérő aránya és az aminosav tartalom jelent különbséget. Válaszd számodra a megfelelő összetételűt attól függően, hogy milyen gyorsan van szükséged az energiára. Használhatod kom- binálva is ezt a két terméket hosszú távú megmérettetéseken. Koffeint nem tartalmaznak, nagyjából másfél órára adnak számodra energiát.
A célba beérve pedig az izomregeneráció szempontjából legfontosabb fehérjeépítő aminosavakat és lassabban hasznosuló szén- hidrát komplexet tartalmazó Recovery Gel lesz a megfelelő választás.
A Magna Shot-ot magnéziumtartalmának köszönhetően akár az izom- görcs megelőzésére, akár a probléma megoldására is alkal- mazhatod. Kicsi, ampullás kiszerelés, ami akár a zsebedben is elfér, így bárhol ott lehet veled, ahol szükséged van rá. Az gyorsan felszívódó szerves magnézium mellett L-karnitint és zöld kávé kivonatot is tartalmaz, hogy energiád is legyen a folytatáshoz!
Ha fél óra robbanékonyságra, erőre van szükséged, akkor a koffein tartalmú Energy Shot lesz a legjobb választás. Taurint, guaranát és arginint is tartalmaz, hogy a hirtelen energiaszükségletet maximálisan kielégítése. A hozzáadott magnézium segít csökkenteni a fáradtságot és kimerültséget, elősegíti az elektrolit egyensúlyt és a normál energiatermelő anyagcserét.
Az izotóniás ital megfelelő arányban és sűrűségben tartalmazza az edzés során elhasznált szénhidrátokat, ásványi anyagokat és min- dent, amire szükséged van a megfelelő fizikai teljesítőképességhez. Az Isotonic praktikus, egy adagos kiszerelését pillanatok alatt bele tudod tölteni a kulacsodba és már fogyaszthatod is.
Ha napközben van szükséged magas glikémiás indexű szénhidrátokra és vitaminokra, egy finom üdítőital formájában az edzés során elvesztett energia és vitaminok pótlására, akkor a Multi Hypotonic remek választás!
ÁLLÍTSD ÖSSZE AZ EDZÉSEIDNEK, VERSENYEIDNEK ÉS ÉLETMÓDODNAK
LEGINKÁBB MEGFELELŐ KOMBINÁCIÓT, HOGY ÁTLÉPHESS A HATÁRAIDON
ÉS KIHOZD MAGADBÓL A MAXIMUMOT!