Ugrás a tartalomhoz
Táplálék-kiegészítő tippek

Endurance termékteszt

Veres László értékelése:

94985541861. IsoTonic (40g, lemon ice tea flavoured) italpor: Tevékenység közbeni fogyasztásra alkalmas italpor készíthető belőle. A kiszerelése praktikus, mert bármilyen fél literes palackba bárhol könnyen betölthető. Az íze nem túl édes, az ital maga sem lesz túl sűrű, így fogyasztása sem jár különösebb mellékhatással. 🙂 Összességében teljesen rendben van, néhány korty elfogyasztása után már pár perccel éreztem jótékony hatását. A továbbiakban is használni fogom.

2. Recovery Gel (60g, lemon flavoured): Tevékenység utáni fogyasztásra ajánlott. A legutóbbi kis-Duna kör után próbáltam ki, amikor már eléggé lemerültek a tartalékaim. Elfogyasztása után 1-2 perccel már éreztem jótékony hatását, a nyújtás végére már egész jól éreztem magam. Mivel 60g, ezért akár két részletben is fogyasztható. Mellette szól még, hogy nem túl sűrű, ami szintén a fogyaszthatóságát segíti, a nem várt mellékhatások nélkül.

A fenti mintákon túl még ezt is kipróbáltam:

3. Energy Gel Pro (60g, lemon flavoured): Tevékenység közben ajánlott fogyasztani, amit a legutóbbi SHT körön próbáltam ki. Előtte nem ettem semmit, de nem jelentkezett semmilyen probléma emiatt. Valószínűleg a két részletben való fogyasztás, illetve a nem túl sűrű állaga segített a gyors felszívódásában. Kicsit tartottam attól, hogy nem tudok majd vizet inni hozzá, de szerencsére nem okozott ez sem problémát.

Összességében mindhárom termékkel meg voltam/vagyok elégedve, valószínűleg a továbbiakban is fogyasztani fogom őket :).

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1864/o_iStock_000015272716_Full_20160211094101.jpg

Széll Endre értékelése:

1. Isotonic (40g, during, lemon ice tea flavoured) italpor: 1 adagnyi iso ital készíthető belőle, könnyen kezelhető. Nem túl édes, nem sűrű. Folyamatos frissítés mellett hatásos. Későbbiekben is használni fogom.

94986085862. Recovery Gel (60g, after, lemon): A siófoki maraton szombati távja után használtam, az elhasznált energia pótlására.Számomra bejött, gyorsan hatott és másnapra maradt energiám. Íze jó, nem túl édes, nem túl tömör. Csavaros tetejű, tehát több részletben is felhasználható.

3. MagnaShot (25ml, lemon-lime flavoured): Már a Spar Maraton előtt és közben is használtam, Magnézium pótlásra. Fiolás kiszerelése végett gyors, egyszerű a fogyasztása. Hatását hamar éreztem, görcsök nem voltak. Íze nem édes, nem tömény. Vízet azért jó inni utána közvetlenül.

4. L-Carnitine 3000 (25 ml lemon flavoured): Edzés/verseny előtti fogyasztásra, a fáradtság érzés kitolására, plussz energiák mozgósítására. Siófokon próbáltam, számomra bejött, plussz energiákat kaptam, illetve elmaradt a táv végén a fáradtság érzés.

 

BSI Futónagykövetek