Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Ilyen volt a BioTechUSA x Forbes Makers Day – egy nap önmagamért 

Szeptember elején került megrendezésre a ‘Forbes Makers Day – Egy nap önmagamért’ elnevezésű esemény, ahol a BioTechUSA termékkóstolóval, InBody méréssel, Apparel standdal, tanácsadással és önálló szabadtéri színpaddal várta a részvevőket. Elismert szakemberek, BioTechUSA szakértők és mákanagyköveteink előadásai során szó esett test és lélek egészségéről, a kiegyensúlyozott és tudatos életmód fontosságáról, valamint az egészséges táplálkozás rejtelmeiről is. Több száz résztvevő volt kíváncsi a rendezvényre és arra, hogy hogyan tudjuk kihozni magunkból a maximumot, hogy azok lehessünk, aki lenni szeretnénk. 

A BioTechUSA standon egész napos ingyenes tanácsadással és új Apparel női kollekciónkkal vártuk az érdeklődőket, ám emellett nagyon fontos volt számunkra, hogy a hangulatos BioTechUSA szabadtéri színpad előadói egytől egyig olyan emberek legyenek, akik nem csak a fizikumuk, hanem a mentális egészségük fontosságát is szem előtt tartják, illetve akik saját példájukon keresztül életmódjukkal vagy akár sportteljesítményükkel rengeteg embert inspirálnak arra, hogy önmaguk legjobb verziójává válhassanak. 

A témák is ehhez illeszkedtek:  

  • Pajk Melitta gyógytornász előadásában arról hallhattunk, hogy a testtartás nem csupán fizikai vonatkozásokkal bír, hanem érzelmi és személyiségi szinteken is jelentős hatással rendelkezik. 
  • Kiss Virág márkanagykövetünk arról mesélt, hogyan lehet egy egészséges életmódot kialakítani család és karrier mellett,  Oczella Eszter pedig mentális erősségről, motivációról és az olimpiáig vezető útjáról tartott előadást. 
  • Németh Sándor és Kiss Olívia a BioTechUSA szakértői csapatát képviselve divatdiétákról és azok potenciális csapdáiról meséltek. 
  • Három kerekasztal beszélgetésünk témái pedig az alábbiak voltak: a közösségi média és az evészavar; hogyan egyeztethető össze a boldog család, sport és sikeres karrier; mi is pontosan a hazánkban több ezer nőt érintő endometriózis. A beszélgetéseken többek között olyan neves szakemberek és márkanagykövetek vettek részt, mint Dr. Babusa Bernadett klinikai szakpszichológus vagy Nyári Dia, Kiss Virág és Gelencsér Tímea.  

Köszönjük a szervezésben résztvevő kollégáinknak és a BioTechUSA színpad előadóinak, hogy értékes, izgalmas és tanulságos előadásaikkal felhívták a figyelmet a tudatosságra és az egészségre, legyen szó fizikairól vagy mentálisról. Mi nagyon jól éreztük magunkat, sokat tanultunk és inspirálódtunk.  

Köszönjük a Forbes-nak, hogy részesei lehettünk ennek a fontos témákat boncolgató eseménynek! 

Fotók: Bernát Gábor