Ugrás a tartalomhoz
Hírek

Közel 1000 fő PSA-szűrését valósítottuk meg országosan a tervezett 800 helyett 

Sikeresen zárult a tavaly novemberben indult Légy tökös! elnevezésű kampányunk, melyben nemcsak a férfiegészség megőrzésére hívtuk fel a figyelmet, de tettünk is ezért.  Az elmúlt 2 hónapban közel 1000 fő PSA-szűrését valósítottuk meg az ország több pontján a MentsManust! Egyesület közreműködésével. A legnagyobb érdeklődés az ingyenes szűrésekre Dunakeszin volt, ahol több mint 200 fő állt sorba a vizsgálatért. A megszűrt férfiak közül 15%-nak lett magas a PSA értéke. 

A kezdeményezés a tavaly novemberben indult Légy Tökös! elnevezésű kampány keretében valósult meg, mely során a BioTechUSA és a Scitec Nutrition közös figyelemfelhívó akciót indított és 8 millió forinttal támogatta a MentsManust Egyesület – az ország legnagyobb férfiegészséggel foglalkozó szervezet – munkáját.

A kampány során márkanagyköveteink segítségével igyekeztünk minél szélesebb körben megszólítani a célközönséget, a szűrések kapcsán pedig országos és regionális médiamegjelenésekkel hívtuk fel a figyelmet a lehetőségre.  

“A BioTechUSA-cégcsoport támogatásnak köszönhetjük, hogy az ország 8 pontján egy rendkívül sikeres kampányt zárhattunk le április 22-én. A célul kitűzött 800 fő helyett 965 férfi ingyenes PSA-szűrését sikerült megvalósítanunk. Kígyózó sorok, rengeteg érdeklődő kísérte a kampányt. Nagyon boldogok és elégedettek vagyunk a Légy tökös! kampány tavaszi szakaszával, és reméljük, hogy sok férfinak tudtunk támogatást nyújtani a megelőzés terén.” – nyilatkozta Honti Dániel, az Egyesület elnöke. 


A támogatásból egy mobil szűrőbusz létrehozására is fordítanak és készült egy férfiegészséggel foglalkozó online edukációs kiadvány is, amit innen tudtok letölteni: Férfiegészég ONLINE kézikönyv – MentsManust