Élezd az eszed!

2015-05-11 11:42:00

Ginkgo Biloba - 90 tablettaItt a vizsgaidőszak …Te pedig ásítozol a könyvek felett és a számítógép előtt. Fáj már a szemed is... Valaki igazán segíthetne rajtad…

Összeszedtünk néhány „partnert” a koncentrációd növeléséhez és a hosszú órákon át tartó vizsgákra készülésben!

Ginkgo Biloba levél kivonat

Értisztító, értágító hatású ezért szívesen használják, hogy javítsák a memóriát (neuron újraképződést segíti), megelőzzék az érelmeszesedést (időskori elbutulás), a depressziót.

Green Coffe - 120 kapszula

Olyan egyszerű tüneteket is tud csillapítani, mint a fejfájás vagy a fülcsengés. Sokan használják az érszűkületes alsó végtagon megjelenő szorító fájdalom (klaudikáció) tüneteinek megszüntetésére is, amely bizonyos járástávolság után alakul ki, az értágító hatása itt is nagyszerűen érvényesül!

A Ginkgo Biloba fának nemcsak a levelét, hanem a termését (gyümölcs, mag) is használják, de ezek használata allergiás reakciókat válthat ki, ezért nem ajánljuk!

Green Coffee Focus

Fokozza az éberséget és vitalizál, csökkenti a fáradtságot kiváló természetes kombináció a tanuláshoz és az összpontosítás fenntartásához.

Caffeine + Taurine - 60 kapszulaCaffeine&taurine

Gyorsan fokozza az éberséget, energia szintet feltolja és javítja a koncentráló képességet is, azonnal megszünteti a levertséget.

Németh Sándor, táplálék-kiegészítő specialista

KÉRDEZD SÁNDORT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

Németh Sándor TERMÉK TIPPJEI

FACEBOOK