Nem akarsz lemaradni cikkeinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre
FELIRATKOZOM
A feliratkozom gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Madártej fehérjeporból

2015-07-31 09:01:00

Gyerekkorunk kedvence egészséges és szénhidrátszegény kivitelben? igen létezik:) Ráadásul abban is segítség, hogy egy újabb elfogyasztási lehetősége a fehérjénknek és ráadásul egy hűsítő ízletes finomság és nem mellékesen pár perc alatt elkészül.

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/206/o_madartej_20150731091024.jpgHozzávalók:

  • 1 tojásfehérje
  • 30g vaníliás fehérje por
  • víz
  • vanília

Elkészítés:

  1. A fehérje port kb. 2,5 dl vízzel, vaníliával simára keverjük és a hűtőbe tesszük kicsit hűlni.
  2. A tojásfehérjéket kemény habbá felverjük, majd forró vízbe (ha valaki szeretné tejbe is lehet) szaggatjuk és mindkét oldalán 1-1 percig főzzük. Lyukacsos kanállal egy tányérra kiszedjük.
  3. A vaníliás turmixunkat tányérba vagy átlátszó kehelybe öntjük és a galuskákkal tálaljuk.

Eperrel, pirított mandulával, csoki reszelékkel vagy karamellel is díszíthetjük.

Isteni finom!

Tipp: Ha van kedves nemcsak vanília ízű fehérjével készítsd el, hanem eperrel, ha valami trópusi-nyári ízre vágysz, akkor maracuja, ananász ízt is bevethetsz.

Silye Gabriella

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

KÉRDEZD GABRIELLÁT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

FACEBOOK