Ősz, megfázás?

2014-09-15 09:34:00

Kissé hirtelen múlt el az idei nyár és köszöntött be az esős ősz. Ezt abból vettem észre, hogy az edzőtermekből el-eltűnnek azok az emberek, akik egyébként szinte alap részei annak… Náthásak és betegek lettek.

Azt hiszem esedékes kicsit beszélni erről és ennek az elkerülése végett a vitaminokról.

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/117/o_10706596_1469783763290222_1107975066_n_20140915101155.jpgÉrdekes téma, hiszen sokszor hallom emberektől, hogy nekik ugyan nem kellenek ezek a szintetikus cuccok, pont elég az, amit ők elfogyasztanak az ételekkel. Majd amikor lebetegszenek, jönnek a magyarázatok, hogy bizony ezek a mai baktériumok és vírusok már mennyivel agresszívebbek, mint régen voltak. Hibáztatnak mindent és mindenkit, majd aminél végképp a magamhoz nyúlok, az az a pont, amikor összeesküvés elméleteket gyártanak. Hallottam már olyat is, hogy neki bizony a háziorvosa adta be évekkel ezelőtt egy szérummal azt a vírust, ami folyamatosan előjön és bajt csinál a szervezetében….

Emberek, miért kell mindent túlbonyolítani, miért nem lehet tényszerűen látni ezt az esetet?! Elhihetitek, néhány emberrel kezelek és kerülök fizikai kontaktba nap-mint-nap a munkám során, mégis évek óta nem voltam beteg, nem adatok be oltásokat, nem rohanok el az influenza elől, és nem dugom a fejemet homokba, ha valamiről információhoz jutok.

Mi a titkom?!

Egyszerű… Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy a gyümölcsök és zöldségek már réges-régen nem tartalmaznak olyan és annyi szükséges tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot, mint régen. Ahogyan a népesség növekszik a földön, úgy lesz egyre fontosabb, hogy egy gyümölcs időben beérjen, ne legyen sok olyan, ami elvész, egy zöldség legyen friss és termeszthessék bőséggel, egy haszonállat pedig minél korábban felnőtté és feldolgozhatóvá váljon. Sajnos ez fontos, nincs már idő kivárni mindennek a természetes érési folyamatát, idejét. Ezek tények, olyan tiszta információk, amikhez bárki hozzáférhetne, mégsem teszi.

Ez miért fontos számunkra?!

Azért, mert ebből következik, hogy a kényszerérett gyümölcsök-zöldségek nem tartalmazhatják ugyanazt a mennyiséget a hasznos tápanyagokból, mint őseink idején. Logikus, hogy a föld sem, amiben terem, hiszen annak sem hagyunk időt regenerálódni és újra feltöltődni. Miért várunk tehát csodát? Miért van az, hogy mindenben haladunk a korral, elfogadjuk és követjük az evolúciós fejlődéssel járó következményeket, mégis óckodunk a vitaminoktól? Azért csupán, mert kapszulában vanak?! Ez hülyeség…

/sites/testbiotechusashop/documents/blog/_extra/117/o_OneADay_3_20140915101235.jpg

Vitamin nem, antibiotkum igen?

Az az antibiotikum is abban lesz, amit az orvos felír majd, mégis kiváltjuk és bólogatva, egyetértve beszedjük, mondván, hogy ’szükséges’. Nos én így vagyok a vitaminokkal. Inkább egy dobozt bontok fel, mintsem a fehér köpenyes kollegákhoz siessek havi rendszerességgel. Ezért fogyasztok vitamin kiegészítőket, ugyanis a sport mellett végképp komoly szükségünk van rá. Az én bevált pakkom így fest:

- B-complex

- Vitamin D3

- C 1000

- One a Day

- Vitamin E

- Omega 3

Remélem tudtam segíteni és hozzájárulhattam ahhoz, hogy együtt vigyük csődbe a gyógyszergyártó cégeket

Üdv nektek, Schönekker László, Söni

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KÉRDEZD LÁSZLÓT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

FACEBOOK