BioTechUSA Ultrabalaton

Segítsünk együtt a futás erejével!

#RealAthletesCare #GivingIsRUNderful

Döntsd el Te, kiket támogassunk!

  • Szavazz, hogy a 10 karitatív cél közül kik kapják meg a támogatást!
  • A versenyen résztvevőket arra buzdítjuk, hogy ne kérjék vissza az időmérő chip letéti díját vagy adományozzanak tetszőleges összeget a helyszínen, amiért cserébe BioTechUSA ajándékot adunk.
  • Az így összegyűlt összeget a BioTechUSA kiegészíti, és az NN Ultrabalatonnal közösen felajánljuk a három nyertes cél számára!

Nézd meg, kire tudsz szavazni!

Hogyan szavazhatok?

Ismerd meg az ajánlásaitok alapján készült listát!

Szavazz arra, akit támogatni szeretnél!

Első alkalommal regisztrálj adataid megadásával!

Egy regisztrációval napi egy szavazatot tudsz leadni 2022. április 24-ig.


Kikre szavazhatok?

Anna Hangja Alapítvány

Anna a 29. hétben koraszülöttként 1310 grammal, 38 cm-rel jött a világra. Bár önállóan még nem tud ülni, járni és beszélni, kitartóan küzd és rengeteg terápiára jár, melynek zömét magánúton finanszírozzák. Családja mindenben mellette áll és támogatja, hogy Anna is teljes életet élhessen.

Együtt Bíborkáért

Bíborka egy eddig gyógyíthatatlan lizoszomális tárolási betegségben, ún. Gm1 gangliosidosis-ban szenved. Céljuk egy új, innovatív génterápia finanszírozása, ami ha sikerrel jár, nemcsak Bíborka életét mentheti meg, de tudományos áttörést is jelenthet a genetikai anyagcsere betegségek gyógyításában.

Együtt Laráért

Lara leukémia elleni komplex külföldi gyógykezelésének finanszírozására gyűjtenek, miáltal 94%-os esélye van a túlélésre/gyógyulásra. Céljuk, hogy a mindig mosolygós Larácska teljes életet élhessen, futkározva pillangókat kergethessen és újra balettra járhasson, sportolhasson.

EGYÜTT! Szofi mosolyáért

Alapítványuk extrém koraszülött, halmozottan sérült, agyvérzett, shuntös, epilepsziás kislányuk, komplex fejlesztését támogatja, de szívügyük hasonló gyermekek és szüleik segítése is. Szofi önállóan ülni, mozogni nem tud, nem beszél, ám minden nap küzd azért, hogy fejlődjön.

Együtt Tomikáért - SMA1-Galó Tamás Dominik gyógyulásáért alapítvány

Tomika SMA beteg. A kérelmüket, hogy ingyen megkaphassa a génterápiát, elutasították. Itthon 13,5 kg-ig támogatják. Az Európai Gyógyszerügyi Bizottság a határt 21 kg-ban állapította meg. Tomika 16 kg. Nyelése folyamatosan romlik, minden étkezés életveszélyes. Csak a Zolgensma segíthet!

Márki Lacika Nazarov műtét utáni rehabilitációja

Lacika egy méhen belüli fertőzés miatt súlyosan mozgássérült. Jelenleg a Pető óvodába jár, de a kevert izomzata nagyban gátolja a fejlődését. Májusban szövetbemetszéses műtét vár rá Barcelonában, amit egy nagyon intenzív rehabilitációs időszaknak kell követnie, különben a műtét önmagában mit sem ér.

Shunt-os életek alapítvány

A vízfejűségben, cerebrális parézisben érintett családoknak és az őket ellátó intézményeknek szeretnénk minél több támogatást adni!

Torma Viktor

A 14 éves Viktor ritka sejtanyagcsere-betegségben szenved, állapotát izomsorvadás, látászavar, nagyothallás, veseleállás, pajzsmirigybetegség, nem kifejlett agykéreg miatti szellemi és testi visszamaradottság jellemzi. Étrendkiegészítőkre gyűjtenek, hogy a kisfiú állapota ne romoljon tovább.

Velcz Boróka Alapítvány - Boró a mi hősünk

Boróka halmozottan sérült, extrém koraszülött kislány, akinek az orvosok 1% esélyt adtak a túlélésre agy és tüdővérzése után. Szülei nem adták fel a küzdelmet és létrehozták alapítványukat gyermekük rehabilitációjának biztosítására, valamint a hasonló kihívásokkal szembesülő szülők támogatására.

Völgyes Dalma

Dalma egy olyan gyógyíthatatlan mitokondriális betegségben szenved, amelynek nincsen kuratív terápiája. Életminősége fenntartása érdekében alternatív kiegészítő terápiás kezelésekre, rengeteg táplálékkiegészítőre és tápszerre van szüksége, melyhez alapítványi segítség még nem áll rendelkezésre.

A #BioTechUSA
NNUltrabalatonCharity
kezdeményezés kiemelt nagykövete

Kovács-Nyári Diána, színésznő Kovács-Nyári Diána

Színésznő

Nyertesek

A versenyen összegyűjtött összeget - melyet a BioTechUSA kiegészít - az első három helyezett között osztjuk szét az alábbiak szerint:

Első helyezett: 50%
Második helyezett: 30%
Harmadik helyezett: 20%

Tavalyi kampányunk beszámolójáért kattints ide!