Mivel kombináld a fehérjét?

2017-03-17 10:31:00

A különböző célok és sportágak különböző táplálék-kombinációt igényelnek, ezekből mutatunk be néhányat!

Tömegnövelés:
Tömegnövelés időszakában a fehérje az izomépítéshez szükséges alapvetően, mint tápanyag. Azonban az izomépítést és az ehhez szükséges optimális állapot elérését más táplálék-kiegészítőkkel is segíteni tudod. A következő kombinációt javasoljuk:

Daily Pack - 30 pakFehérje + szénhidrát (tömegnövelő) + kreatin + edzés előtti energizáló + multivitamin, pl.:

  • 100% Pure Whey + Carbox  (vagy a kettő helyett pl. Muscle Mass)+ Crea Trans + Nitrox Therapy + Daily Pack

Komplex edzés utáni megoldásként az After is kiváló megoldást nyújt, ha az aminosavakat, szénhidrátot és kreatint szeretnéd egyetlen itallal megoldani.

 


Fogyás:

Fogyókúra során, csökkentett energiabevitel mellett is fontos szerepe van a fehérjének, mivel hozzájárul az izomtömeg fenntartásához. A fehérjeporok felhasználásával rengeteg egészséges desszert és nassolni való készíthető, így az édesség utáni vágyadat is csillapíthatod. A fehérje mellett egyéb diétát támogató készítményt is érdemes használni:Iso Whey Zero - 500 g


Fehérje + vitamin + testsúlykontroll formula, pl.:

  • Iso  Whey Zero + Multivitamin for Men/Women + L-carnitine+chrome + Thermo Drine + CLA

 

 

Hobbisport egészségmegőrzés céljából:
Az étkezéssel bevitt fehérjemennyiség sokszor nem megfelelő, ugyanakkor vágyhatunk néha valamilyen egészséges édességforrásra, ilyenkor is jól jöhet a fehérjedús desszert . Nem kell, hogy élsportoló legyél ahhoz, hogy indokolt legyen a fehérje pótlás. A te szervezetednek is szüksége van a megfelelő tápanyag bevitelre akár aerobikra jársz, akár funkcionális edzéseket folytatsz, illetve az energizálás és teljesítményfokozás neked is jól jöhet, ha egy nehéz nap után mész edzésre.

One-A-Day multivitamin - 100 tabletta
Fehérje + multivitamin + energizáló + esszenciális zsírsavak, pl.:

  • 100% Pure Whey + One-a-day + Super Nova + Omega 3

 

 

 

Tejcukor érzékeny vagy? 9498657994
Akinek tejcukor érzékenysége, vagy tejérzékenysége van, a tej alapú fehérjék helyett válassza a növényi fehérjéket. Bár a növényi fehérje források alacsonyabb biológiai értékkel rendelkeznek, mint az állati eredetű fehérjék, mégis több segítséget nyújtanak a por és turmix állag miatt, mintha szilárd növényi forrásokat fogyasztanánk. Ajánljuk a Rice Proteint.

Lefekvés előtt

Este a lassabban felszívódó fehérje forrásokat érdemes előnyben részesíteni, hiszen az alvással töltött több óra során nem tudunk aminosavakat magunkhoz venni, a lassú felszívódású fehérjék pedig megoldják ezt a feladatot. Ilyenkor a kazein típusú fehérjéket érdemes fogyasztani, például a Casein Zero-t.

 


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK