Nem akarsz lemaradni cikkeinkről? Iratkozz fel hírlevelünkre
FELIRATKOZOM
A feliratkozom gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Narancsos-mákos zabkása

2013-09-06 10:32:00

Meglepő ízkombináció és egy isteni finom diétás nasi az eredmény!
/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1541/o_narancsomakos_20130906104004.jpg
Hozzávalók 1 személyre
  • 2 dl tej
  • 1-1,5 marék zabpehely
  • 1/2 narancs
  • mák ízlés szerint
  • édesítő ízlés szerint (én 3-4 tablettát szoktam)
Elkészítés
Egy lábost kiöblítünk hideg vízzel, így nem sül le olyan könnyen a tej. A tejet odatesszük a lábosban felforralni, beledobjuk az édesítőtablettákat. Ha felforrt, félrehúzzuk a tűzről, beletesszük a zabpelyet, szórunk bele mákot (nem kell ledarálni). Megfőzöm. én puding sűrűségűn szeretem, így addig főzőm. ha kész, félrehúzom a tűzről, belevagdosom a narancsot, belekeverem és tálkába öntöm. A tetejét is meg lehet szórni mákkal.

Jó étvágyat!


Mit javítanál ezen a cikken?




A tartalom lehetett volna...





Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KULCSSZAVAK

zsírégetés » fogyókúra » diéta » zabpehely » zab » mák » narancs » nasi » nassolnivaló »

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK