Ti mondtátok az Arthro Guard-ról

2019-04-26 10:30:00

Hogy miért az Arthro Guard a BioTechUSA egyik legnépszerűbb terméke? A ti véleményeitek alapján méltán nyerte el ezt a címet! Most veletek is megosztjuk a legújabb kommenteket az Arthro Guard tablettáról.

Sportoló térdízületi fájdalommal küzd

 

Krisztián véleménye: Csípőízület gyulladás

"Én 10 éve küzdök csípőízület gyulladással. Nagyon korlátozott a munkámban, sőt aludni sem tudtam. Az orvosok minden vizsgálatot csináltak rajtam és az összes létező vacak gyógyszert beszedették velem. Persze hatás nélkül. Én 5 hónapja kezdtem szedni az Arthro Guard-ot és már 2. hét után tünetmentes lettem. Azóta rendszeresen tudok sportolni, nagyon elégedett vagyok."

 

Mi Tsu véleménye: Bokatörés és szalagszakadás

"Bokatörés és szalagszakadás miatt szedtem az Arthro Guard tablettát, miután leszedték a gipszet, mindenki csodájára járt, hogy milyen gyorsan talpra álltam! Csak ajánlani tudom!"

 

Zsanna véleménye: ízületi fájdalmakra a legjobb!

"Nagyon örülök, hogy rátaláltam az Arthro Guard termékre. Olyan ízületi fájdalmaim voltak, hogy alig tudtam lábra állni néha. A gyógyszertárban kapható számos gyógyszert, krémet kipróbáltam, de az enyhe fájdalomcsillapításon kívül javulás nem jelentkezett. Az orvos által felírt gyógyszer, talpbetétek sora sem hozott enyhülést. A sok pozitív vélemény alapján úgy döntöttem kipróbálom a terméket. Az első két hétben nem volt különösebb változás, talán esténként a fájdalom csillapodott kissé, de a második hét elteltével teljesen megszűnt a fájdalom a lábamban. Lassan elfogy a doboz, de biztosan újra ezt a terméket fogom választani."

 

Árpád véleménye: 70 éves korban is

"Szerintem jól összerakott formula, teszi a dolgát. Már régóta szedem, többé-kevésbé rendszeresen. Jóval a 4. x után nem csak ajánlott, hanem szerintem alapvetően szükséges plusz védelem az ízületeknek. 12 éve volt egy komolyabb térdműtétem, amiből elég lassan lábaltam ki. Most viszont megvan a heti 2-3 alkalommal a 4-6-8 km-es futás, a heti 2-3 kemény edzés mellett, és - hála Istennek - nem nyikorog semmi. Ez azért figyelemre méltó. Ráadásul 70 éves Édesanyámnak is "felírtam" rendszeres használatra, és úgy tűnik, hogy bevált. Korábban annyira fájt a térde, hogy műtét lehetősége is felmerült. Akkor ajánlottam neki, hogy szedje ezt. Lassan javult eleinte, de javult a térde. Most pedig már hosszú ideje nincs panasza, vígan gyalogol. Szerintem ebben azért bőven van érdeme az Arthro Guard-nak."

 

Corada véleménye: Térd, keresztszalag, futás, edzés

"Alig egy hónapja szedem az Arthro Guard-ot, természetesen mellette sok folyadékot iszom. A térdem fájt már egy sima lépcsőzésnél is, és az edzéseken is mindig óvatoskodtam. Azóta lement pár km futásban is, és mennek a kardió és erősítő edzések. Az állandó fájdalom teljesen elmúlt. Az egyik keresztszalagom is sérült volt, de ott is érzem a javulást a guggolások sokkal jobban és magabiztosan mennek. Szuper termék! Csak ajánlani tudom!"

 

Máté véleménye: Kattogás ellen

"Csak ajánlani és dicsérni tudom ezt a terméket. Nem túl régóta szedem, de máris vannak pozitív hatások, pl.: vállazásnál illetve mellezésnél a nagyon zavaró kattogás, illetve vállfájás megszűnt. Sokkal nyugodtabban tudok így edzeni."

 

Tipp: Olvasd el Hogyan érdems szedni az Arthro Guard Pack -ot!


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK