Ultra nagy frissítés a BioTechUSA-val!

2016-01-11 08:55:00

A Balatonman Triatlon Kft. által szervezett prémium kategóriás futó és triatlon versenyek méltán elismertek és népszerűek mind a hobbisportolók, mind a versenyzők körében. A szervező csapat legkiemelkedőbb sportrendezvénye a jövőre jubiláló, immáron 10. évfordulóját ünneplő NN Ultrabalaton, melyet a világ legjobb 50 futóeseménye között tartanak számon.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1849/o_ultrabalatonlogo_20160105132014.jpgIdén már december elején betelt a nevezési keret. Ismét rekord létszám született, több mint 850 csapat vág majd neki a 220 kilométer hosszú körnek. A verseny népszerűségére jellemző, hogy a zárást követően pár napon belül több mint 150 csapat regisztrált a várólistára, bízva az esetleges indulásban. Örömmel tudatjuk, hogy idén mi is beszállunk a „felhasználói élmény” növelésébe, ugyanis 2016-ban a résztvevők több mint 40 állomáson a BioTechUSA termékeivel frissíthetnek a verseny során.

A Balatonman által szervezett versenyek nem csak a résztvevők száma és teljesítménye miatt népszerű kihívások, de a szervezés színvonala is megkérdőjelezhetetlen. A versenyeken ugyanúgy tisztelik a dobogóra álló profikat, mint a triatlonnal vagy annak bármelyik részével ismerkedő hobbisportolókat. Ezek a rendezvények nemcsak versenyek, de komplex sportesemények, ahol nem csak a résztvevők, de a kísérők számára is remek programokat kínálnak.

Miért pont a BioTechUSA?

Hosszantartó, intenzív állóképességi terhelés során rengeteg folyadékot, sót és ásványi anyagot veszítünk, ezek gyors és hatékony visszapótlása kulcsfontosságú, különösen nagy melegben! A BioTechUSA kifejezetten állóképességi sportolóknak kifejlesztett Endurance termékcsaládja már bizonyította hatékonyságát. A tesztelők különböző távokon teszteltek minden terméket és a visszajelzések rendkívül pozitívak voltak. Az edzés közben elfogyasztott IsoTonic izotóniás ital, vagy zseléink, az Energy Gel és az Energy Gel Pro összetételükben, ízükben és kiszerelésükben is praktikus megoldást nyújtanak a tréning vagy verseny során kimerülő raktárak feltöltésében, a hidratáltság és energizáltság visszanyerésében. A Magna Shot pillanatok alatt megszűnteti a beálló izomgörcsöket, de megelőzésre is alkalmas. Az edzés után pedig a Recovery Gel segíti a regenerációt.

Melyiket válasszam?

Kezdd el már most a BioTechUSA termékekkel a felkészülést, hogy kitapasztald, számodra melyik jelenti a leghatékonyabb megoldást! A BioTechUSA boltokban szaktanácsadóink segítenek eligazodni a termékek között és közösen könnyen megtaláljátok a számodra ideális kombinációt!

A BioTechUSA büszke arra, hogy a 2016-os évben a Balatonman rendezvényeinek frissítő állomásain kínált Endurance termékekkel hozzájárulhat a születő eredményekhez, sikerekhez.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1849/o_ultrabalaton2_20160105132003.jpg

 

Hogy mely eseményeken leszünk jelen?

  • Runners World Run Balatonfüred : 2016.04.30
  • NN Ultrabalaton: 2016.05.27-29
  • Balatonman Kenese Triatlon Fesztivál : 2016.06.17-19
  • Night Run Budapest : 2016.07.23
  • Balatonman Füred Triatlon Fesztivál : 2016.09.09-11
  • NN FamilyRun: 2016.09.24

Kísérd figyelemmel cikksorozatunkat, amelyben szakértőnk, Janota Zoltán 13x-es Ironman, triatlon versenyző felkészüléséről is olvashatsz!

Gyere és szurkolj a BioTechUSA csapatának az Ultrabalaton rendezvényen!

A BioTechUSA állóképességi sportolóknak kifejlesztett termékcsaládját itt találod.

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?
A tartalom lehetett volna...

Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK