Ugrás a tartalomhoz
Életmód

Destress – Stresszoldás természetesen

A sportolók és testépítők szempontjából  is fontos tisztában lenni azzal, hogy a stressz hatására termelt kortizol hormon felelős többek között az izomzat lebontásáért is.

/sites/testbiotechusashop/documents/news/_extra/1816/o_Banner_DESTRESS_fb_hun_20151007161837.jpg

Hogyan kezelhetjük a stresszt?

A stresszt okozó tényezőket a legtöbbször nem lehet kiiktatni az életünkből, így az olyan tanácsokat, mint, hogy kerüljük a stresszt, dobhatjuk is a kukába. Ugyanakkor számos lehetőség van csökkenteni a hatásait, vagy megváltoztatni a feldolgozás módját. Rengeteg terápia, mozgásforma segíthet ebben, még akár az SMR hengerezés is, de remek stresszoldó a jóga, a thai chi is. Egyáltalán minden sportmozgás, a napi megszokott rutinból és a gondokból kirángató hobbitevékenység is nagyszerű megoldás erre.

A táplálkozással és a táplálék-kiegészítéssel is sokat tehetünk a stesszoldás érdekében.

A rendszeres stresszkezelésnek többféle módja van. A testet-lelket egyaránt támogató mozgásformák (jóga, tai chi, smr henger) vagy egyéb sportok végzése mellett, megfelelő étrend- kiegészítők használata nagyban hozzájárulhat az idegrendszer normalizálásához.

Destress

A Destress-ben található magnézium és B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és segítséget nyújt a normál pszichológiai funkció fenntartásához, segít az alvászavarok legyőzésében. A termék B6-vitamin tartalma támogatja a hormonális aktivitás szabályozását.

A macskagyökér hatóanyagai az agy idegsejtjeinek receptorait érzékenyítik az egyik ingerületátvivő vegyületre (neuro­transzmitter), a gamma-aminovajsavra (GABA). Hozzászokás veszélye nélkül alkalmazható és nem okoz kábultságot. Nyugtatja az idegrendszert és így a test egészét.

A citromfű kivonata hozzájárul a jó közérzethez, a lelki egyensúlyhoz, az optimális relaxációhoz.

A komlót ősidők óta használják a feszültség csökkentésére, az emésztés serkentésére. A komlótoboz kivonat hozzájárul a megfelelő relaxációhoz, a normális érzelmi állapot és a lelki egyensúly fenntartásához, illetve a nyugodt és pihentető alváshoz is.

Összetevők:

1 adagban (1 kapszula):

  • 100 mg magnézium
  • 1,4 mg B6-vitamin
  • 100 mg Macskagyökér (Valeriana officinalis gyökér kivonat)
  • 100 mg Citromfű (Mellissa officinalis levél kivonat)
  • 100 mg Komló (Humulus lupulus termés kivonat)

Felhasználási javaslat:Vegyen be 1 kapszulát naponta, 30 perccel étkezés előtt.

Kiszerelés: 30 kapszula