Genetikai típusok - 3. rész

2015-07-13 10:11:00

Kezdjünk hozzá a genetikai testalkatunknak megfelelő életmódváltáshoz!

Nem holnap, ma jött el az idő! Az mindannyiunk számára világos és tisztán látható, hogy nem vagyunk egyformák. Léteznek vékony emberek, túlsúlyos emberek, magasak és alacsonyak, hosszú lábúak, valamint zömök felsőtestűek, vékony derekúak és széles csípőjűek. Megannyi ember, megannyi típus. Azonban egy dolog mindannyiunkban közös, vannak álmaink és terveink magunkkal és a testünkkel. Mindannyian vágyunk valamire, hiszen enélkül céltalanul bolyonganánk a világban.

Viszont azt vajon tudjátok, hogy mi az, ami megakadályozza ezen célok elérését?

Azt gondoljátok hogy a kitartás? Vagy épp a küzdés és a lemondások? Lehet, hogy a genetikai hátrányok? Nem, sőt, ha így gondoljuk, nagyon messze járunk a valóságtól. Alapvetően egyetlen ember sem különbözik a másiktól, ha a célok elérése a szempont. Ugyanazokkal az izmokkal rendelkezünk, ugyanúgy végzi az összehúzódást minden egyes izomrostunk, ugyanúgy dobban a szívünk. Egy befolyásoló tényező létezik csupán ami beleszólhat a testünk formálásába, ez pedig az idő! Ez pedig adott, és sajnos nem is lehet sürgetni. Lehet, hogy neked kétszer annyi idő lesz az általad megálmodott testet felépíteni, mint egy közel hibátlan genetikájú embernek, de jobban meg is fogod becsülni mindazt, amit elértél.

Férfi genetikai testalkattípusok

Biztos vagyok benne, hogy a munka, az út, amit be kell járnod érte, nem csupán a testedet fogja formálni, hanem a jellemedre is formáló hatással lesz. Minden egyes akadály amit leküzdesz, egy kicsit hozzárak majd az életed képéhez, minden egyes gondolat ami kirajzolódik a fejedben a problémák megoldása közben tovább színezi majd a téged körülölelő világot. Remek embert fog belőled faragni, és azon felül, hogy a tested napról-napra egyre olyanabbá válik, mint amilyet szeretnél, az emberi értékeid is lassan túlszárnyalják azt, amit valaha is kinéztél volna saját magadból.

Tudod miért? Mert megcsináltad, hiszen képes voltál rá! Hajrá!

Schönekker László, Söni

Olvasd el a cikksorozat első és második részét is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK

KÉRDEZD LÁSZLÓT

MEGVÁLASZOLT KÉRDÉSEK

SZAKÉRTŐINK

Schönekker László TERMÉK TIPPJEI

FACEBOOK