Fitt almás gesztenyés rétes

2017-12-27 23:12:00

 

Hozzávalók 1 rúdhoz:

- 3 teljeskiőrlésű réteslap

- 200g natúr gesztenyemassza

- 300g alma

- 1 tk fahéj

- eritrit

 

Elkészítés:

A gesztenyemasszát lereszeljük, hozzákeverjük a csíkokra vágott almát, ízesítjük. A réteslapra halmozzuk, feltekerjük. A tetejét felvert tojással vagy egy kis kókuszolajjal megkenjük. Olajozott tepsibe helyezzük és előmelegített sütőben 10-12 perc alatt készre sütjük.

Tipp: vaníliás fehérjeporból kevés folyadékkal sűrűbb szószt készítünk és azzal locsoljuk meg a rétest.

 

 


Jó étvágyat kívánunk!

BioTechUSA


Mit javítanál ezen a cikken?




A tartalom lehetett volna...





Mégse

TETSZETT EZ A CIKK?

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK