Ugrás a tartalomhoz

Nem csak
a futás a cél!

Fuss velünk és támogass te is egészségügyi intézményeket és kórházi osztályokat!

#GivingIsRUNderful
#BeRUNbelievable

Szavazok

Segítsünk együtt a futás erejével!

A BioTechUSA NN Ultrabalaton Charity jótékonysági kezdeményezést 2019-ben hívtuk életre, hogy a BioTechUSA és az NN Ultrabalaton fitt közössége által javasolt és megszavazott jótékony célokat segítsünk. Szavazz és döntsd el Te, kiket támogassunk!

Szavazok

Idén az egészségügyé a főszerep. Döntsd el te, kiket támogassunk!

Koncepcióváltásunk fő oka, hogy ne csak egy-egy ember életében, hanem az egészségügy támogatásával széles körben érhessünk el pozitív változást. Számítunk a te szavazatodra is!

bővebb infromáció a kampányról

Hogyan szavazhatsz?

Ismerd meg az ajánlásaitok alapján készült listát!

Ismerd meg az ajánlásaitok alapján készült listát!

Szavazz arra, akit támogatni szeretnél!

Szavazz arra, akit támogatni szeretnél!

Első alkalommal regisztrálj adataid megadásával!

Első alkalommal regisztrálj adataid megadásával!

Egy regisztrációval napi egy szavazatot tudsz leadni 2023. április 25. éjfélig.

Egy regisztrációval napi egy szavazatot tudsz leadni 2024. április 23. éjfélig.

Szavazás

Dr. Manninger Jenő Baleseti Központ

A Budapesti Dr. Manninger Jenő Baleseti Központ Európa egyik legnagyobb sérültellátó centruma, országos és éves szinten a kórházi kezelést igénylő sérüléseinek 10-13 %-át látja el. A Központban évi 16.000 műtétet végeznek kollégáink ennek 70 %-a mozgásszervi sebészeti műtét. A Központ elkötelezett a modern technológiák és kutatások mellett.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

Célunk a kórházunkban ápolt betegek hatékonyabb gyógyítását segítő színvonal emelése. A vármegyei kórház működési feltételeinek magasabb színvonalú biztosítása, tárgyi, gyógyító eszköz készletének bővítése.

Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Újszülött, Csecsemő-, és Gyermekosztálya

Az osztály alapvető feladata a kórház ellátási körzetébe tartozó, Pest megyei gyermekek általános gyermekgyógyászati ellátása mellett a légúti beteg gyermekek pulmonológiai, allergológiai kezelése, gondozása. A sürgősségi betegellátáson kívül krónikus betegségek kivizsgálása, akut és krónikus tünetek gyógyítása folyik.

Őrzők Alapítvány - a Tűzoltó utcai Gyerekklinika hivatalos tumor-leukémiás alapítványa

Az Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika onko-hematológiai részlegének a fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyermekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása.

Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány

Intenzív Mosoly programunk keretében a kórházi dolgozókkal együttműködésben a kórteremtől egészen a műtőig kísérjük el a gyermekeket, a bennük és a szülőkben lévő félelmeket és szorongásokat közös játékkal oldjuk fel, ezáltal segítve őket a legnehezebb pillanatokban is.

Konduktív Óvodáért Alapítvány

A Konduktív Óvodáért Alapítvány célja a Semmelweis Egyetem Pető András Gyakorló Óvodájába („Pető ovi”) járó mozgáskorlátozott gyermekek támogatása. A kívánt speciális játszótéri eszközök beszerzésével új élmény- és tapasztalatszerzési lehetőséget nyújthatunk számukra.

Adománygyűjtés menete

Egészítsd ki webshopos vásárlásaidat tetszőleges összeggel

A BioTechUSA webshopján arra kérjük fogyasztóinkat, hogy tetszőleges összeggel egészítsék ki vásárlásukat, melyet 100%-ban jótékony célokra fordítunk.
Az adományozásra április 12-től május 3-ig van lehetőség.

A futóversenyt követően ne kérd vissza az időmérő chiped letéti díját!

A versenyen résztvevőket arra buzdítjuk, hogy a versenyt követően ne kérjék vissza az időmérő chipjük letéti díját (5000Ft), amiért cserébe egyedi BioTechUSA ajándékot adunk.

A Te szavazatod is számít!

Az összegyűlt összeget a BioTechUSA kiegészíti 3x5 millió forinttal, és az NN Ultrabalatonnal közösen egyenlő arányban felajánlja a három nyertes számára!

  • Első helyezett: 50%
  • Második helyezett: 30%
  • Harmadik helyezett: 20%
A webshopunkon és a futóközösség által összegyűjtött pénz pedig az első három legtöbb szavazatot kapó intézmény / kórházi osztály / alapítvány között 50%, 30%, 20%-os arányban kerül szétosztásra.

"Az egyik legnagyobb örömöm az, ha segíthetünk másokon. Éppen ezért vagyok büszke arra, hogy már harmadik éve jótékony nagykövetként veszek részt a BioTechUSA NN Ultrabalaton Charity rendezvényen. Idén különösen fontos célunk van: támogatni az egészségügyi intézményeket, kórházi osztályokat és egészségügyi célokhoz köthető alapítványokat, akik mindannyiunkért dolgoznak."

Erős Tibor

ultrafutó, NN Ultrabalaton jótékony nyagykövet

"Támogatni az egészségügyi intézményeket, kórházi osztályokat és egészségügyi célokhoz köthető alapítványokat, akik mindannyiunkért dolgoznak. Bízom benne, hogy az összefogás erejével valódi változást hozzunk azoknak, akiknek ez a támogatás a legnagyobb segítséget jelenti."

Kovács-Nyári Diána

színésznő, BioTechUSA jótékony nagykövet

Szavazáshoz kérjük, add meg az adataidat

Az alábbi mezők kitöltése kötelező.

Mező kitöltése kötelező
Mező kitöltése kötelező
Mező kitöltése kötelező

Köszönjük, hogy szavaztál!

Ne feledd, 2024. április 23-ig minden nap van lehetőséged egyszer szavazni!