Ugrás a tartalomhoz
Hírek

A BioTechUSA hétmillió forint értékben adományoz vitamint a harmadik kerületi lakosoknak

A BioTechUSA hétmillió forint értékben adományoz vitamint a harmadik kerületi lakosoknak

A BioTechUSA családi vállalkozásból mindössze két évtized alatt vált milliók kedvenc étrend-kiegészítő márkájává. A vállalat 3200 négyzetméteres, 500 fő befogadására képes óbudai irodaépülete ugyanazon a Huszti úti saját telken áll, amely annak idején a mindössze néhány fős családi cégnek is otthont adott. A szadai gyárhoz hasonlóan saját ingatlanfejlesztés és -kivitelezés eredményeképpen átadott irodát 2020 nyarán vették birtokba a sport és egészséges életmód mellett elkötelezett dolgozók, akik Óbudáról működtetik a BioTechUSA jogi, pénzügyi, gazdasági, kereskedelmi, humánerőforrás, információtechnológiai és marketing folyamatait. Munkájuknak köszönhetően a vállalat 1500 termékből álló portfóliója ma mintegy 80 országban, 270 franchise üzletben és 3000 partner kínálatában érhető el világszerte.

A BioTechUSA a sportos életmód mellett elkötelezett a fogyasztók immunrendszerének és egészségének védelme iránt is, mely a koronavírus járvány alatt különösen aktuális és fontos összvállalati célt jelent. A cég 2021 februárjában egyeztetésekbe kezdett Óbuda-Békásmegyer Önkormányzattal, mely nagy hangsúlyt fektet a hátrányos helyzetű családok, időskorúak, és fogyatékossággal élő személyek támogatására, szociális támogató intézményei közvetítésével pedig nemcsak krízishelyzetben, de életminőségük javításában is napi szintű segítséget nyújt a harmadik kerület polgárainak. A két szervezet együttműködése következtében a BioTechUSA mintegy 1800 doboz, összesen 182.200 darab One-A-Day multivitamint adományoz csaknem 2000 helyi lakos részére több mint hétmillió forint értékben. A termék különlegessége, hogy 12-féle vitamint tartalmaz – köztük egy sor jótékony hatású B-vitamint –, valamint 10-féle esszenciális ásványi anyagot, mellyel nagymértékben járul hozzá az immunrendszer egészséges működéséhez. A 270 kilogramm vitamin az étrend-kiegészítő gyártó egyéb termékeihez hasonlóan saját gyártóbázison, szabályozott környezetben, kiváló minőségű és gondosan válogatott alapanyagokból készül, így két évig biztonsággal fogyasztható. Az adomány az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ, az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény és az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársaihoz, valamint az intézmények látókörében élő gyermekekhez, nyugdíjasokhoz, hajléktalanokhoz, megváltozott munkaképességűekhez, fogyatékkal élőkhöz és támogatott családokhoz jut majd el.

A BioTechUSA hétmillió forint értékben adományoz vitamint a harmadik kerületi lakosoknak

Dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere az adományok átvételekor elmondta, hogy „az Önkormányzat célja a harmadik kerület dinamikus és fenntartható fejlődésének elősegítése, valamint az, hogy minden itt élő és itt dolgozó számára barátságos, biztonságos és élhető legyen a környék. Ennek elérésben nagymértékben támaszkodunk a kerületi vállalkozások partnerségére, ezért különösen köszönjük a BioTechUSA nagyvonalú és példaértékű vitaminfelajánlását, mellyel a legnehezebb helyzetben élők egészségének megóvását segíthetjük elő közösen.” Mindezt Tóth Szabolcs Attila, a vállalat marketingvezetője annyival egészítette ki, hogy a BioTechUSA számára nagyon fontos, hogy jó kapcsolatot ápoljon a helyi közigazgatási szervezetekkel és lakosokkal, ezért különösen örülünk, hogy a tavaly decemberben a szadai lakosoknak adományozott vitamincsomag után a harmadik kerület polgárait is támogathatjuk és központi irodánk környezetében is pozitív változást érhetünk el.”

A BioTechUSA hétmillió forint értékben adományoz vitamint a harmadik kerületi lakosoknak

A BioTechUSA 2021-ben további társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos aktivitásokat tervez, az élelmiszerbiztonsági szabályok maximális betartása mellett pedig kiemelt figyelmet fordít az egészségmegőrzés és sport támogatására, valamint mindazok immunrendszerének védelmére, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.